AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş yakmaya çalışmak

Kahve falında ateş yakmaya çalışmak

Kahve falında ateş yakmaya çalışmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ateş yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Harekete geçin, bol bol reklamınızı yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında ateş yakmaya çalışmak o kapıyı kapatacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşi söndürmeye çalışmak karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet eder.

Kahve falında yanan ateşi söndürmeye çalışmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine inanılır.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pavyonda çalışmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yol yapımında çalışmak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli çalışmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir