AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıya ateş etmek

Kahve falında ayıya ateş etmek

Kahve falında ayıya ateş etmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, zararın telafi edileceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayıya ateş etmek gördüyseniz:

  • Kayıplar veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayıya ateş etmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılan ve ayı görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yavru ayı sevmek araba alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ayı öldürmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, bol muhabbette olacağına delalet eder.

Kahve falında gri ayı görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında güneş ve ayı birlikte görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine yorulur.

Kahve falında ayıcık hediye almak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir