AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin pantolon giydiğini görmek

Kahve falında birinin pantolon giydiğini görmek

Kahve falında birinin pantolon giydiğini görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hem ün sahibi olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, darlığa düşmeyeceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çocuklarının fazla olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin pantolon giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin pantolon giydiğini görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kirli pantolon giymek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir