Kahve falında iki pantolon giymek

Kahve falında iki pantolon giymek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında iki pantolon giymek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında eşinin pantolon giydiğini görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah pantolon giydiğini görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir pantolon giymek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe pantolon giymek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında turuncu pantolon giymek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine işaret eder.

Kahve falında pantolonunu ters giymek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli pantolon giymek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir