AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kilodu görmek

Kahve falında kadın kilodu görmek

Kahve falında kadın kilodu görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında kadın kilodu gördüyseniz:

  • Kişiliğinize zarar vermeden veya maddi açıdan kısıtlanmadan fark yaratabilmenin yolları üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında kadın kilodu görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kilolu kadın görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kilodu giymek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilo almış birini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kilodunu görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok kilolu olmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, refah düzeyinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çok kilo almış görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında birini kilo vermiş görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir