AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilolu kadın görmek

Kahve falında kilolu kadın görmek

Kahve falında kilolu kadın görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, zor günler geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında kilolu kadın gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Kahve falında kilolu kadın görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kilodu giymek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kadın kilodu görmek bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında erkek kilodu giymek onun zamanını çalacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işarettir.

Kahve falında kilo alan birini görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilosunu görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kilo almış görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yakınının kilo aldığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir