AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kellesi görmek

Kahve falında kadın kellesi görmek

Kahve falında kadın kellesi görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok zor günler geçireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sağlığının kötüye gideceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Kahve falında kadın kellesi gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında kadın kellesi görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek onların bir adım önüne geçeceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında insan kellesi kesmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, mutluluk dolu haberler alacağına delalettir.

Kahve falında kelle soymak huzurunun artacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek mutlu günlerin yakında olduğuna, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kellesi görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir