AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kellesi görmek

Kahve falında at kellesi görmek

Kahve falında at kellesi görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, düşmanlarını alt edeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kellesi gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Kahve falında at kellesi görmek sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kellesi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kellesini kesmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu kellesi yemek ticaretinin gelişeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında kelle yapmak işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yapılan hataların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kelle yüzmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelle yemeği görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan kellesi görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir