AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle soymak

Kahve falında kelle soymak

Kahve falında kelle soymak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, kazancını katbekat arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelle soymak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce dinlemelisiniz.

Kahve falında kelle soymak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulur.

Kahve falında balık kellesi görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyunun kellesini görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış kelle görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında insan kelle görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kelle yemeği görmek hayata küsecek duruma geleceğine, özgüveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmemiş kelle paça görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yapmak onurlu bir yaşam süreceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir