AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kellesi kesmek

Kahve falında insan kellesi kesmek

Kahve falında insan kellesi kesmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan kellesi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında insan kellesi kesmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kellesini kesmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kelle kesmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kellesi görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kellesi pişirmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Kahve falında insan kellesi yemek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kelle görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işarettir.

Kahve falında insan kafasını kesmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir