AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa gömlek görmek

Kahve falında kısa gömlek görmek

Kahve falında kısa gömlek görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa gömlek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa gömlek giymek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında kısa gömlek görmek kazancının hiç azalmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kısaltmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında boyu kısa görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir