AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsün kıllandığını görmek

Kahve falında göğsün kıllandığını görmek

Kahve falında göğsün kıllandığını görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsün kıllandığını gördüyseniz:

  • Bilmenizde fayda var.

Kahve falında göğsünde kıl görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü kıllı erkek görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalettir.

Kahve falında göğsü kıllı görmek ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işarettir.

Kahve falında göğsü kıllı bebek görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın göğsü görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü kıllı görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir