AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsü öpmek

Kahve falında kadın göğsü öpmek

Kahve falında kadın göğsü öpmek ağzının tadının bozulacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsü öpmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya öncelik listelerinizde daha rahat hareket etmenize yardımı olabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kadın göğsü öpmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında göğsünden öpmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünde kıl görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsü emmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsü olmayan kadın görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkekte kadın göğsü görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, talihinizin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir