AnaSayfa / Genel / Kahve falında don vermek

Kahve falında don vermek

Kahve falında don vermek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında don vermek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında donmuş nehir görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, o masumların bedduasını alacağına alamet eder.

Kahve falında donarak ölmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında pembe don görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli don görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında donmuş denizde yüzmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında donmuş çiğ et görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında donuz görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir