AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife kutu görmek

Kahve falında kadife kutu görmek

Kahve falında kadife kutu görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife kutu gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kadife kutu görmek isteklerine kavuşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kadife kutu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife kutu görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadife kıyafet görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kadife çiçeği görmek rahatının kaçacağına, kişinin iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mor kadife görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı alamet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert kadife görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir