AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert kadife görmek

Kahve falında lacivert kadife görmek

Kahve falında lacivert kadife görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, huzura kavuşacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, günbegün kötüleşeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert kadife gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında lacivert kadife görmek variyetinin her geçen gün artacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadife görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında kadife pantolon giymek kazancının helal para olacağına, hem dua alacağına inanılır.

Kahve falında kadife ayakkabı görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında kadife görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işarettir.

Kahve falında mavi kadife görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek kısa süreli karlar elde edileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir