AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, aydınlığa çıkılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kendisini keşfedeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancında artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, büyük başarılara kazanılacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ondan faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişi görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişinin öldüğünü görmek terfi edeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, fikirlerinin çatışacağına işarettir.

Kahve falında bir kişiyi birden fazla görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir