AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kişiden para almak

Kahve falında iki kişiden para almak

Kahve falında iki kişiden para almak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hep dua edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kişiden para almak gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında ölmüş kişiye para vermek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kişiden para almak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden para almak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiye para vermek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiye para vermek hem de sevdiklerinin olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden para almak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye para vermek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiden para almak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir