AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıtta yazı okumak

Kahve falında kağıtta yazı okumak

Kahve falında kağıtta yazı okumak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, fırsatların heba edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıtta yazı okumak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Kahve falında kağıtta yazı okumak bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kağıttan yazı okumak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yazılı kağıt okumak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yazılı kağıt görmek karşılıksız bırakmayacağına, sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine yazılı kağıt vermek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir