AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçarken vurulmak

Kahve falında kaçarken vurulmak

Kahve falında kaçarken vurulmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kaçarken vurulmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Kahve falında kaçarken vurulmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalettir.

Kahve falında kaçarak kurtulmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kaçarak saklanmak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında yılan kaçarken görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kaçarken görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak maddi olarak ferahlığa çıkacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir