AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kaçarak uçmak

Kahve falında birinden kaçarak uçmak

Kahve falında birinden kaçarak uçmak saygınlığına da saygınlık katacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, umutların yıkılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak gördüyseniz:

  • Hiçbir inandırıcılığı ya da karı olmayan tekliflerle ya da davetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kaçarak uçmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarken uçmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak çok iyi işler ortaya konacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpekten kaçarken uçmak merdiven atlayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçarken camiye sığınmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kaçarken yakalanmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını kaçarken görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında birini kaçarken görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir