AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçarak kurtulmak

Kahve falında kaçarak kurtulmak

Kahve falında kaçarak kurtulmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçarak kurtulmak gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Kahve falında kaçarak kurtulmak dertlerinin dermanını bulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini hapishaneden kaçarken görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını kaçarken görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kaçarak uçmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kaçarken uçmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında birinden kaçarak saklanmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, haksızlık edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaçarak saklanmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kaçarak koşmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir