AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçan ayı görmek

Kahve falında kaçan ayı görmek

Kahve falında kaçan ayı görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan ayı gördüyseniz:

  • Bazı konular ağırlıklı olarak ön plana çıkabilir.

Kahve falında kaçan ayı görmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz büyük ayı görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı ve yavrusu görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, aradığı çareleri bulacağına inanılır.

Kahve falında ayı ve kaplan görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir ayı görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayı konuşmak üzgün ve karamsar olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük ayı yıldızını görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir