AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu yemiş görmek

Kahve falında kabuklu yemiş görmek

Kahve falında kabuklu yemiş görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yemiş gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu yemiş görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yemiş görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında frenk yemişi yemek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına inanılır.

Kahve falında yemiş koparmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş koparmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş satmak işleri yoluna sokacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş ağacı görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yaş yemiş görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir