AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu kestane görmek

Kahve falında kabuklu kestane görmek

Kahve falında kabuklu kestane görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu kestane gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kestane kabuğu görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu kestane görmek rahat bir hayata kavuşacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine işarettir.

Kahve falında büyük kestane görmek zenginleşeceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan kestane almak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri kestane görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak yeni mallara kavuşacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir