AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek

Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek

Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hırpalanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş ceviz kabuğu gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek kazançlı bir işin başına geçileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak yalnız hissetmeye, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek büyük bir işin sahibi olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu ceviz almak başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir