AnaSayfa / Genel / Kahve falında sondaj kazmak

Kahve falında sondaj kazmak

Kahve falında sondaj kazmak büyük zorluklar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sondaj kazmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında sondaj kazmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulur.

Kahve falında sondaj makinası görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sondaj görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine yorulur.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır kazmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına işarettir.

Kahve falında evin temelini kazmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret eder.

Kahve falında evin bahçesini kazmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir