AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabrin içini görmek

Kahve falında kabrin içini görmek

Kahve falında kabrin içini görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, maddi konuda zayıflayacağına, huzurun bozulacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabrin içini gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek endişe ettiği işlerin son bulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına yorulur.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran kabı görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, kişinin rahat nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında göğsünü kapatmak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabeye yolculuk etmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabede fatiha okumak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında pencereyi kapattığını görmek istediği oranda da eğleneceğine, kazancın düşeceğine yorulur.

Kahve falında valiz kapatmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir