AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiz kapatmak

Kahve falında valiz kapatmak

Kahve falında valiz kapatmak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, başarılarını ispat edeceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında valiz kapatmak gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında valiz kapatmak sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında valizi görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi valiz görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında boş valizler görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık valiz görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının valizini hazırlamak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çanta valiz görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yolculuk için valiz hazırlamak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir