AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi tavaf edememek

Kahve falında kabeyi tavaf edememek

Kahve falında kabeyi tavaf edememek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, hasta ise bakacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Kahve falında kabeyi tavaf edememek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında kabeyi tavaf edenleri görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına yorulur.

Kahve falında kabede tavaf edenleri görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında tavaf edenleri görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kabe tavaf etmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kabede tavaf yapmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kabe tavaf görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, makam ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir