AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kabı görmek

Kahve falında kuran kabı görmek

Kahve falında kuran kabı görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, iş güç sahibi olacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, fakir çocukları giydireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuran kabı gördüyseniz:

  • Geceleyin uzaklara özlem duyacaksınız.

Kahve falında yeşil kaplı kuran görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kaplı kuranı kerim görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işaret eder.

Kahve falında kabede kuran okunduğunu görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kabede kuran okumak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalettir.

Kahve falında kara kaplı kuran görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kuran kabı görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir