AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabre çiçek dikmek

Kahve falında kabre çiçek dikmek

Kahve falında kabre çiçek dikmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabre çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kabre çiçek dikmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek dikmek yükseleceğine, atılım yapacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa çiçek dikmek nimetin çoğalacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek söküp dikmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında mor çiçek dikmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir