AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabirde ışık görmek

Kahve falında kabirde ışık görmek

Kahve falında kabirde ışık görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, daha çok çalışılacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde ışık gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kabirde ışık görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, mutluluk ve saadete yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış kabir görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kabirden ses duymak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kabir görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kabir başında dua etmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabir içine girmek falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Kahve falında evin içinde kabir görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında kabir azabı çektiğini görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir