AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan taşımak

Kahve falında yılan taşımak

Kahve falında yılan taşımak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan taşımak gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında yılan taşımak hasret giderileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini taşımak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, atılan adımların zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında üzerinde silah taşımak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dua taşımak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında zeytinyağı taşımak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birini omuzda taşımak çok büyük üzüntü duyacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşyalarını taşımak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir