AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye uçmak

Kahve falında kabeye uçmak

Kahve falında kabeye uçmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, büyük atılımlar yapacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye uçmak gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye uçmak başarı elde edeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe üzerinde uçmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye doğru uçmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semaya uçmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir