AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üzerinde uçmak

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, büyük miktarda para kazanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Anlayışsızlık meylindesiniz.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında kabeye doğru uçmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kabe üzerinde uçmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye uçmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında helikopterde uçmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarınla uçmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz arabayla uçmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir