AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere uçmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerden bir yere uçmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerden başka yere gitmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atlamak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere taşınmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden başka bir yere atanmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir