AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe üzerinde uçmak

Kahve falında kabe üzerinde uçmak

Kahve falında kabe üzerinde uçmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında kabe üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında kabenin üstünde uçmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kabeye uçmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru uçmak ömrün uzun olmasına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabe üzerinde uçmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kabenin üzerinde uçmak girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin içinde uçmak yenisinin başlayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden uçmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağlarda uçmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kazancının yerine gelmesine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir