AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye inmek

Kahve falında kabeye inmek

Kahve falında kabeye inmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şansının da açık olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, insanlara öncülük edeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kabeye inmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında trene binmek ve inmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bayır aşağı inmek kurulu düzenin bozulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden zor inmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına işaret eder.

Kahve falında suya inmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir tepeden inmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir