AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya inmek

Kahve falında suya inmek

Kahve falında suya inmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, üzgün ve hasta olacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında suya inmek gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında su kuyusuna inmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun dibine inmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya inmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden uçarak inmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında şelaleden inmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tekneden inmek borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında evin merdiveninden inmek prestij kaybı yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızlı inmek borç batağına düşeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir