AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş yerinde ezan okumak

Kahve falında iş yerinde ezan okumak

Kahve falında iş yerinde ezan okumak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında iş yerinde ezan okumak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında iş yerinden çıkmak cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iş yerinden izin almak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iş yerinden tazminat almak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında iş yerinde bulunmak işlerini toparlayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerinde zıplamak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında evin her yerinde yılan görmek çok hayır duası alacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kendi avret yerinde kıl görmek rahat bir hayata kavuşacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir