AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopterde uçmak

Kahve falında helikopterde uçmak

Kahve falında helikopterde uçmak borçlarını bitireceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eline geçen malları tutamayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterde uçmak gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında helikopterle uçmak kalp kırmayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında helikopterde uçmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helikoptere binip uçmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında helikoptere uçmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında havada helikopter görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret eder.

Kahve falında helikopterin parçalandığını görmek hastalıkların son bulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında helikopter pisti görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil helikopter görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir