AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeden gitmek

Kahve falında kabeden gitmek

Kahve falında kabeden gitmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına inanılır.

Kahve falında kabeden gitmek gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında kabeye gitmek için ağlamak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında uçarak kabeye gitmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek sıkıntılarının kısa süreceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye gideceğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında kabeden gitmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kabeye gidip görememek kişinin rahat nefes alacağına, rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir