AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede yağmur görmek

Kahve falında kabede yağmur görmek

Kahve falında kabede yağmur görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kabede yağmur gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Kahve falında kabede yağmur yağdığını görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede yağmur görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurda uyumak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurlu gün görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, rahatının ve gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında sağanak yağmurda koşmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu yağmur görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur suyu içmek işlerinin karışacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir