AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede oturmak

Kahve falında kabede oturmak

Kahve falında kabede oturmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kabede oturmak gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabede oturmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Kahve falında kabenin resmini görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede namaz kılındığını görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kabe toprağı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında yoğurt kabı görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında kabeyi yanarken görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir