AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin resmini görmek

Kahve falında kabenin resmini görmek

Kahve falında kabenin resmini görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, işlerinin aksayacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, hayatına bakacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin resmini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Kahve falında kabenin resmini çekmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kabe resmini görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabe resmi çizmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin resmini görmek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kabe resmi görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında kocanın resmini görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gül resmi görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi bebeklik resmini görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir