AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe toprağı görmek

Kahve falında kabe toprağı görmek

Kahve falında kabe toprağı görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kabe toprağı gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kabe toprağı görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kap görmek kendisi paralayacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında kabre toprak atmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında topraktan kap görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kabede dilek dilemek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında kabede ezan dinlemek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye yürüyerek gitmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Kahve falında kapi kilidi açmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir