AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin üzerinde oturmak

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Kahve falında kabede oturmak ilim ve irfan sahibi olunacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında kabenin üstünde oturmak yeni bir ortama gireceğine, insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabenin üzerinde oturmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi gökyüzünde görmek yiyip içeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabede abdest almak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabenin imamını görmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kabede akşam namazı kılmak yeni işler alacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir