AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın çocuğunu görmek

Kahve falında arkadaşın çocuğunu görmek

Kahve falında arkadaşın çocuğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın çocuğunu gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gereken konulara şu an zaman ayıramazsanız, ileride dağıtılacak ödüllerden pay almanız zor olabilir.

Kahve falında arkadaşın çocuğunu görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ikiz çocuğu olduğunu görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını ve çocuğunu görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının çocuğunu görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu öğrenmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının çocuğu olduğunu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek aile içindeki huzurun kaçacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir