AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarlarını görmek

Kahve falında evin duvarlarını görmek

Kahve falında evin duvarlarını görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Kahve falında evin duvarı yıkılmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarında delik görmek başarıları ile konuşulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin duvarlarında rutubet görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarını yıkık görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını beyaz görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evinin duvarlarının yıkıldığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarlarının kirlendiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin duvarını yıkmak bedeninin de iyileşeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir